600x328_seo

7 handige seo-tools

Seo is een beetje een modewoord maar op dit vlak is er nog steeds veel winst te behalen. Heel letterlijk, want veel seo-maatregelen zijn gratis en maken je beter vindbaar in Google.

Begin bij de basis. Als het gaat om seo is bijvoorbeeld de juiste inrichting van een content management systeem cruciaal. Zorg voor velden om zoekmachine optimalisatie goed in te zetten, zoals de title-tag en meta-description.

Een ander punt is het inzetten van social media. Google gaat de sociale autoriteit meer en meer verwerken in hun algoritmes. Maak dus gebruik van social media als Facebook, LinkedIn, Youtube en Slideshare bijvoorbeeld. Hieronder een lijstje met handige seo-tools:

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>