Referenties

Wat klanten zeggen:

Daan heeft mij ondersteuning geboden tijdens de migratie van Tridion naar een nieuwe versie. Deze had nogal wat voeten in aarde en met name de tijdsdruk was een enorm. Daan heeft er mede voor gezorgd dat mijn organisatie op tijd kon worden voorzien van belangrijke, onmisbare content die de veiligheid binnen de inrichting moet waarborgen. Daan kan creatief naar oplossingen zoeken en heeft veel kennis. Deze combinatie zorgt voor gegarandeerd succes. Verder is Daan heel prettig in de omgang. Hij is sociaal, collegiaal en een fijn mens.

Ilonka TünnissenWebredacteur PI Vught (Dienst Justitiële Inrichtingen)

Voor het grote migratieproject om alle Kennisnetsites, opgebouwd in meer dan 10 jaar, naar het Content Management Systeem TYPO3 te migreren ben ik vanuit mijn rol van projectmanager op zoek gegaan naar deskundige teamleden met de juiste eigenschappen en vaardigheden om deze lastige klus te klaren.

Omdat het CMS tijdens het migratietraject nog niet “af” was en daarnaast volop werd doorgebouwd aan bestaande en nieuwe sites was er sprake van “verkoop die voortging tijdens de verbouwing”. Dat is geen ideale situatie. Tijdens dergelijke migraties is er eigenlijk behoefte aan een content- en functionaliteitsstop.

Na het eerste gesprek was ik al snel overtuigd van zijn deskundigheid. Vrijwel onmiddellijk daarna was hij productief inzetbaar binnen het migratieteam.

Daan is opgetreden als een doortastende webredacteur die veel kwaliteitswerk verricht maar ook advies levert waar verbetering nodig is. In moeilijke/stressvolle situaties behoudt Daan het overzicht, rust en heeft hij het juiste flexibiliteitsniveau behouden om de klus succesvol te klaren. Daarnaast is hij een goede teamspeler en communiceert hij uiterst correct en tactvol, ook in situaties met meer spanning dan normaal.

Bert LohmannSr. projectmanager Kennisnet

Samenwerken met Daan; ik beveel hem van harte aan. Hij is kritisch, stelt hoge eisen aan zichzelf en is niet snel tevreden. Hij houdt van zijn vak, is er erg goed in en weet waar hij het over heeft. Heel prettig. Zijn oordeel is altijd genuanceerd. Wat naast al deze dingen erg fijn is van Daan, hij is een betrouwbare en loyale collega.

Marja KosterRelevance, Directeur

Daan is een kundige online adviseur, gespecialiseerd in webcoördinatie en webredactie. Een sterke procesdenker die oog heeft voor zowel ‘het grote plaatje’ en het detail. Met zijn rustgevende persoonlijkheid, opmerkzaamheid en krachtige adviezen is hij een toegevoegde waarde voor elke webredactie. Daan plaatst de organisatiebelangen voorop zonder daarbij voorbij te gaan aan zijn eigen professionele normen en waarden. Een sterke adviseur die in zijn element is in een veranderende organisatie. Een aimabele professional die met zijn ‘droge’ humor elke impasse weet te doorbreken.

Vincent van den HoekCommunicatieadviseur, RET